ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε τηλεδιάσκεψη του Covid Management Group, του γκρουπ των χωρών που διαχειρίστηκαν επιτυχώς το πρώτο κύμα της πανδημίας, θα συμμετάσχει στις 09:30 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η τηλεδιάσκεψη γίνεται στον απόηχο των αισιόδοξων ειδήσεων χθες για το εμβόλιο και για τα πρώτα αποτελέσματα από την κλινική δοκιμή Φάσης 3 του εμβολίου των Pfizer/BioNtech που δείχνουν ότι έχει 90% αποτελεσματικότητα.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε λάβει μέρος και στην τηλεδιάσκεψη του Covid Management Group που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Ιούλιο.
Στις 11:30, ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει, μέσω τηλεδιάσκεψης, στη Σύνοδο Κορυφής της Διαδικασίας του Βερολίνου που έχει στόχο την ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας στα Δυτικά Βαλκάνια.
Εμβόλιο Pfizer: Ορατό το τέλος της πανδημίας – Τα επόμενα βήματα
Εγκρίθηκε από τον FDA το πρώτο φάρμακο αντισωμάτων της Eli Lilly για την Covid-19
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι άνθρωποι πίσω από τις επιδόσεις: Η σημασία της στήριξης των αθλητών στον δρόμο προς την κορυφή
- Κάζιμιρ (ΕΚΤ): Η ΕΚΤ θα πρέπει να αυξήσει ξανά τα επιτόκια – Οι αγορές υποτιμούν την κατάσταση
- Τέσσερις διαφορετικές ιστορίες, μία κοινή αξία: Οι inCrediables της CrediaBank και η δύναμη της συλλογικής προσπάθειας
- Ρόδος: Νέο μήνυμα από το «112» για περιορισμό των μετακινήσεων λόγω της κακοκαιρίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.