ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισραήλ: Διέρρευσε βίντεο με βασανιστήρια κατά Παλαιστινίων – Παραιτήθηκε η στρατιωτική γενική εισαγγελέας
Επίσκεψη εργασίας στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στην διάρκεια της παραμονής του στην Λευκωσία ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με αντικείμενο τις εξελίξεις στο Κυπριακό.
Την Δευτέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Αναστασιάδης είχαν τηλεφωνική επικοινωνία για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, ενόψει και της άτυπης Πενταμερούς Διάσκεψης.
Η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Λευκωσία συμφωνήθηκε στην τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο ηγετών.
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης για το Κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς στην περιοχή Greentree της Νέας Υόρκης, θα υπάρξει συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Η συνάντηση τοποθετείται χρονικά μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.
Μετά την Λευκωσία, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Ισραήλ, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Benjamin Netanyahu.
Στη συνάντηση θα συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις και η στενότερη συνεργασία των δύο χωρών, καθώς και οι εξελίξεις στην περιοχή.
Διαβάστε ακόμη:
Δένδιας: Το Κυπριακό είναι προτεραιότητα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Σε ισχύ από σήμερα οι επιπλέον δασμοί στα εισαγόμενα φορτηγά και λεωφορεία
- Στην Αθήνα φθάνει σήμερα η νέα Αμερικανίδα πρέσβης Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Louis Vuitton: Γυρίζει πίσω τον χρόνο με την επιστροφή του ανανεωμένου Monterey
- ΕΛΤΑ: «Εξέγερση» στη ΝΔ για το λουκέτο σε 204 καταστήματα – 5 «γαλάζιοι» βουλευτές μιλούν στο mononews