• Πολιτική

    Μητσοτάκης στο TikTok: Το «ευχαριστώ» προς όσους τον ψήφισαν και η υπόσχεση που έδωσε (Βίντεο)

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης


    Με ένα βίντεο στο TikTok από το βράδυ των εκλογών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να ευχαριστήσει όσους πήγαν στην κάλπη για τις εκλογές 2023 και τον ψήφισαν.

    Ο πρωθυπουργός συνεχίζοντας την σειρά με τα backstage βίντεο που δημοσίευε κατά την προεκλογική εκστρατεία, θέλοντας ευχαριστήσει τους πολίτες που στήριξαν τη ΝΔ, ανήρτησε νέο υλικό με πλάνα από τη βραδιά των εκλογών και τις δυνατές στιγμές που έζησε με την οικογένειά του και το επιτελείο του στο άκουσμα των αποτελεσμάτων.

    «Ήθελα να σας δείξω κάποιες backstage σκηνές από το βράδυ των εκλογών. Όπως καταλαβαίνετε, αυτές οι στιγμές ήταν πολύ έντονες» λέει ο πρωθυπουργός. Στο βίντεο διακρίνεται με συνεργάτες του, ανάμεσά τους τον Γ. Βλαστάρη στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς να αγωνιά.

    Στο άκουσμα των αποτελεσμάτων διακρίνεται η αγωνία καθώς εμφανίζεται με δαγκωμένα χείλη, ενώ πιάνει το κεφάλι του δείχνοντας να μην το πιστεύει ούτε ο ίδιος το σαρωτικό ποσοστό. Σε επόμενο στιγμιότυπο φαίνεται μία θερμή αγκαλιά με τον γιο του Κωνσταντίνο, με τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο καθώς και με τον viral πλεον σκύλο του Πίνατ.

    Μητσοτάκης: Η κάλπη είναι ξανά άδεια -Σκληρή δουλειά για να κερδίσω δευτερη φορά την εμπιστοσύνη σας
    «Πρώτα από όλα, θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας. Να ξέρετε θα την τιμήσω. Έχουμε μπροστά μας μία δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Η κάλπη είναι ξανά άδεια και πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να ξανακερδίσω για μία δεύτερη φορά τη δικιά σας εμπιστοσύνη. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα εδώ για να απαντώ τα ερωτήματά σας καθώς το αγαπήσαμε πολύ το TikTok και πρέπει να συνεχίσουμε. Προχωράμε δυνατά» αναφέρει ο πρωθυπουργός στο ευχαριστήριο μήνυμά του στους διαδικτυακούς του φίλους στη δημοφιλή πλατφόρμα.

    Μάλιστα στο τέλος του βίντεο ο πρωθυπουργός είναι μαζί με την μεγάλη του κόρη Σοφία, για την οποία λέει με χιούμορ «δεν είναι σε κανένα βίντεο tiktok, όμως ιστορικά αυτό τα ξεκίνησε όλα» και της τσιμπάει το μάγουλο με την ίδια να λύνεται στα γέλια.

    Δείτε το backstage βίντεο από την βραδιά των εκλογών

    @kyriakosmitsotakis_

    Round 2 #kyriakosmitsotakis #ekloges2023

    ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

    Διαβάστε επίσης

    Την Κυριακή στις 6 μμ. η ορκωμοσία των βουλευτών που εξελέγησαν στις 21 Μαΐου

    Σακελλαροπούλου: Κάλεσε σε σύσκεψη τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων



    ΣΧΟΛΙΑ