• Πολιτική

    Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της FIFA στο Κατάρ

    • NewsRoom
    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται με τον πρόεδρο της FIFA Gianni Infantino κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο Κατάρ

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται με τον πρόεδρο της FIFA Gianni Infantino κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στο Κατάρ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Στη Ντόχα του Κατάρ, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης, βρίσκεται από σήμερα Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο.

    Η συνάντηση, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, συζητήθηκε η προετοιμασία ενόψει των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που αρχίζουν στο Κατάρ τον Νοέμβριο, καθώς και οι εξελίξεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

    Υπενθυμίζεται ότι η επίσκεψη πραγματοποιείται έπειτα από πρόσκληση του Εμίρη του Κατάρ, Σεΐχη Tamim Bin Hamad Al Thani, με τον οποίο ο πρωθυπουργός είχε τηλεφωνική επικοινωνία τον περασμένο Ιούλιο.

    Στις 12:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθήσει σε επίσημο γεύμα που παρατίθεται προς τιμήν του, στο Εθνικό Μουσείο Κατάρ.

    Στο επίκεντρο των συζητήσεων αναμένεται να βρεθούν οι προοπτικές εμβάθυνσης των διμερών σχέσεων Ελλάδας – Κατάρ, οι προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής και της ενεργειακής κρίσης, καθώς και η ενεργειακή στρατηγική των δύο χωρών.

    Διαβάστε επίσης:

    Στο Κατάρ με ενεργειακή ατζέντα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

    Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Ηγουμενίδη, που παραβίασε τον ΚΟΚ: Ούτε κατά διάνοια δεν θα αλλάξουν οι ποινές



    ΣΧΟΛΙΑ