• Πολιτική

    Μητσοτάκης: Η Διπλή Ανάπλαση θα γίνει και ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το δικό του γήπεδο

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης


    Θέση για το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης και τα άλλα μεγάλα έργα που εκτελούνται στην Αθήνα, σχολιάζοντας την εκλογή του νέου Δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, πήρε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

    Ο κ. Μητσοτάκης, αφού αρχικά ανέφερε πως η πόρτα του θα είναι ανοικτή για τον κ. Δούκα, αναφέρθηκε στην πρόσφατη συνέντευξη του νέου δημάρχου στο Mega.

    «Τον άκουσα μετρημένο στη συνέντευξη την οποία έδωσε, γιατί υπάρχουν ζητήματα, θέλω να το τονίσω αυτό κ. Χατζηνικολάου, τα οποία άπτονται θα έλεγα της κεντρικής κρατικής αρμοδιότητας», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

    «Κάμερες θα μπουν στην Αθήνα, το Μετρό στα Εξάρχεια θα γίνει. Αυτές είναι κεντρικές επιλογές, δεν είναι υπό την αίρεση της νέας Δημοτικής αρχής. Πιστεύω ότι μπορούμε να συνεργαστούμε με τον νέο Δήμαρχο και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο έτσι ώστε να έχουμε την προστιθέμενη αξία που ο Δήμαρχος μπορεί να προσφέρει σε αυτήν την προσπάθεια», πρόσθεσε.

    Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε ειδικά στο ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης, για το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα ο κ. Δούκας.

    «Το μεγάλο έργο του Βοτανικού είναι έργο το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την Ελληνική Κυβέρνηση. Θα προχωρήσει, ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει γήπεδο. Η διπλή ανάπλαση θα προχωρήσει», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

    «Αυτά είναι έργα για τα οποία έχουμε δεσμεύσει σημαντικότατους πόρους, εθνικούς πόρους, για να τα ολοκληρώσουμε», πρόσθεσε.

    Διαβάστε επίσης

    Μητσοτάκης: Προειδοποιώ τις πολυεθνικές για τις τιμές, η Ελλάδα δεν είναι μπανανία

    Διπλή Ανάπλαση: Το μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας δημιουργείται στον Βοτανικό

    Βοτανικός: Έπεσαν οι υπογραφές με ΤΕΡΝΑ-METKA-ΑΚΤΩΡ για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού



    ΣΧΟΛΙΑ