• Πολιτική

    Μητσοτάκης: «Για τρία πράγματα θα θυμόμαστε τον Τσίπρα»

    • NewsRoom


    «Για τρία πράγματα θα θυμόμαστε τον Αλέξη Τσίπρα: Ψέματα, φόροι και Μακεδονία» ανέφερε στην ομιλία του από τη Λιβαδειά ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ο κ. Μητσοτάκης μεταξύ άλλων είπε πως δεν χρειάζεται ούτε και ο ίδιος να αντιπολιτευτεί τον απερχόμενο πρωθυπουργό αφού ο λαός έχει διαπιστώσει τι σημαίνει πραγματικά η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

    «Η Νέα Δημοκρατία υπηρέτησε με συνέπεια την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας» είπε ο κ. Μητσοτάκης, μνημονεύοντας τους τρεις προηγούμενους αρχηγούς της παράταξης και όσα εκείνοι προσέφεραν σ την Ελλάδα.

    Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε πυρά κατά του πρωθυπουργού λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «μας κουνάει το δάχτυλο ο υποστηρικτής του Μαδούρο».

    Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ τονίζοντας πως πρόκειται για συνδυασμό της εμπειρίας με την ανανέωση.

    Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο της βραδιάς ήταν η αναφορά του κ. Μητσοτάκη στην υποψηφιότητα του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, οπότε και ολόκληρη η αίθουσα σηκώθηκε όρθια χειροκροτώντας την υποψηφιότητά του.

    «Από τον Κουρουμπλή, στην Κουντουρά και τον Κόκκαλη… ένας Τζουμάκας δρόμος» σχολίασε δηκτικά ο κ. Μητσοτάκης για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διαφάνεια, γρήγορη και ποιοτική απονομή της δικαιοσύνης ζητά ο Κ. Καραγκούνης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάτρα: «Θερμή» υποδοχή στον Τσίπρα με πανό και συνθήματα (pics, upd)

    MH XAΣΕΤΕ: Αυστηρό μήνυμα Δικηγορικών Συλλόγων για τα εντάλματα σύλληψης



    ΣΧΟΛΙΑ