ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την επιστροφή σήμερα από τη Μυτιλήνη στην Τουρκία έντεκα μεταναστών, που δεν δικαιούνται διεθνή προστασία, ανακοίνωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.
Πρόκειται για μετανάστες από το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τη Σομαλία, την Αλγερία, το Μαρόκο και την Τυνησία. Όπως σημειώνει ο υπουργός, «επιταχύνουμε διαδικασίες εφαρμόζοντας το νέο νόμο που ψηφίσαμε πρόσφατα».
Την ανάρτηση συνοδεύει σχετικό βίντεο από την επιχείρηση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πορτογαλία: Σχέδιο για φορολόγηση υπερκερδών στον ενεργειακό κλάδο
- Βόλος: Συνελήφθη 52χρονος μετά από κινηματογραφική καταδίωξη – Κινήθηκε αντίθετα σε μονόδρομους
- ΕΕ εναντίον Meta: Σύγκρουση για τον έλεγχο των AI υπηρεσιών στο WhatsApp
- Ρωσία: Ποινές 12,5 ετών σε δύο Ρώσους επιστήμονες που συμμετείχαν στην ανάπτυξη πυραύλων με την κατηγορία προδοσίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.