ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μήνυμα στήριξης αμέσως μετά τον ισχυρό σεισμό που έπληξε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι Σάμο και Σμύρνη έστειλε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Λίγο μετά τον σεισμό, ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι όλα τα κυβερνητικά κλιμάκια κινητοποιήθηκαν για να βοηθήσουν την πόλη. «Στεκόμαστε δίπλα με όλους τους πολίτες μας που έχουν πληγεί από τον σεισμό με όλα τα δυνατά μέσα. Όλοι οι αντίστοιχοι φορείς και υπουργοί μας έχουν κινητοποιηθεί», είπε σε σύντομο μήνυμά του ο Τούρκος Πρόεδρος.
Την ίδια ώρα υπάρχουν φόβοι για εγκλωβισμένους κάτω από τα πολυώροφα κτίρια που κατέρρευσαν. Πριν από λίγο τα τουρκικά Μέσα έκαναν λόγο λόγο για απεγκλωβισμό ενός μικρού παιδιού κάτω από τα συντρίμμια. Τηλεοπτικά πλάνα και βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν σοκαριστικές εικόνες από τη στιγμή της κατάρρευσης των κτιρίων στην πόλη της Σμύρνης ενώ άνθρωποι απομακρύνουν απεγνωσμένα τα συντρίμμια για να φτάσουν στους παγιδευμένους κάτω από τα ερείπια.



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάνω από 130 εκατ. ευρώ οι εισροές στη μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ από την ένταξη στον δείκτη MSCI Greece
- Η Ελένη Βρεττού, οι super αποδόσεις της CrediaBank και η Morgan Stanley
- Ο εν δυνάμει πρωθυπουργός Ανδρουλάκης και τα κρατικά ενοίκια των 1,2 εκατ., η αντεπίθεση του Μυτιληναίου, το νέο deal της Βρεττού, το treble του Περιστέρη, ο Στάσσης και το ράλι της ΔΕΗ και ο Ηλίανθος του Λαλαούνη
- Η οργισμένη Αννα για τη βία στα ΑΕΙ, η πρόκληση της Τουρκίας και οι «Οχιές» που έδιωξαν τα F-16, o KM και ο Ντράγκι και ο άνεμος που πήρε τη σημαία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.