• Πολιτική

    Μίνι ανασχηματισμός: Τα νέα ονόματα που ακούγονται – H Δόμνα Μιχαηλίδου πάει στο Υπ. Εργασίας, ο Χρυσοχοΐδης στο Προστασίας του Πολίτη

    • NewsRoom
    Κυριάκος Μητσοτάκης

    Κυριάκος Μητσοτάκης


    Φουντώνουν τις τελευταίες ώρες οι πληροφορίες για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα οι οποίες θα ανακοινωθούν στις 18:00.

    Αλλαγές θα υπάρξουν σε  συγκεκριμένα υπουργεία καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δεν είναι οπαδός των συχνών ανασχηματισμών, φέρεται έτοιμος για κάποιες αλλαγές, στέλνοντας ένα μήνυμα για μια νέα εκκίνηση και επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων.

    Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν τα εξής:

    «Κανείς δεν συζητάει για ανασχηματισμό. Αλλά για στοχευμένες διορθωτικές κινήσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω».

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Δόμνα Μιχαηλίδου αναμένεται να αναλάβει το υπουργείο Εργασίας, ο Παύλος Μαρινάκης υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπουργός Υγείας, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης Προστασίας του Πολίτη, η Ιωάννα Λυτρίβη υφυπουργός Παιδείας.

    Μια τέτοια εξέλιξη θα επιβεβαιώνει τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών για δυσαρέσκεια του Μαξίμου προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

    Επίσης, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να δημιουργηθεί δομή για την αντιμετώπιση της ακρίβειας με επικεφαλής αναπληρωτή υπουργό.

    Διαβάστε επίσης:

    Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Σίσι – Ανησυχία για την κρίση στη Μέση Ανατολή

    Ετσι θα μεταβιβάζονται πλέον τα ακίνητα – Τι είναι ο ψηφιακός φάκελος, βήμα – βήμα η διαδικασία

    Μενδώνη: Τεράστια η ιστορική και αρχαιολογική αξία του Ανακτόρου του Φιλίππου Β΄ στις Αιγές



    ΣΧΟΛΙΑ