Πολιτική

Με κορονοϊό τρεις βουλευτές της ΝΔ

  • NewsRoom
Δημήτρης Μαρκόπουλος

Δημήτρης Μαρκόπουλος


Με κορονοϊό νοσεί ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Οικονόμου, και οι βουλευτές της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος και Γιάννης Παππάς.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, o κ. Μαρκόπουλος νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη, καθώς εμφάνισε συμπτώματα πνευμονίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως αρχικά εισήχθη σε ιδιωτική κλινική και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ τα τελευταία εικοσιτετράωρα η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει σταθερή βελτίωση.

Επίσης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Οικονόμου παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό, καθώς, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε, στις 2 Μαρτίου διαγνώστηκε με Covid-19.

Από τις 25 Φεβρουαρίου νοσεί και ο βουλευτής Δωδεκανήσου με τη ΝΔ, Γιάννης Παππάς.

Μάλιστα, σε προληπτική καραντίνα για δύο εβδομάδες έχει τεθεί και ο γραμματέας της «γαλάζιας» ΚΟ Γιάννης Μπούγας, ο οποίος αποτέλεσε μία από τις επαφές του κ. Παππά. Ο ίδιος ωστόσο βρέθηκε αρνητικός σε αλλεπάλληλα τεστ και αναμένεται να επιστρέψει στην Βουλή αύριο Τρίτη.

Διαβάστε ακόμη:

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για Νέα Σμύρνη: Η αστυνομική βία δεν δικαιολογείται – Θα αποδοθούν ευθύνες

Πελώνη: Στόχος να ανοίξουν μέσα στον Μάρτιο τα σχολεία – Από Απρίλιο το άνοιγμα της εστίασης σε εξωτερικούς χώρουςΣΧΟΛΙΑ