ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε υψηλούς τόνους σχολιάζουν πηγές της κυβέρνησης, παρεμβάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μόναχο, όπου βρίσκεται για τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΕΛΚ.
Κατηγορούν τον πρόεδρο της ΝΔ ότι από το εξωτερικό υπονομεύει τη χώρα και υπογραμμίζουν ότι «για ακόμη μια φορά εκτίθεται και θα διαψευσθεί».
Ειδικότερα, οι πηγές της κυβέρνησης αναφέρουν ότι «για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης βγήκε στο εξωτερικό για να υπονομεύσει τη χώρα και τον αγώνα για έξοδο από τα μνημόνια και απρόσκοπτη πρόσβαση στις αγορές χρήματος, εκτιμώντας στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Α. Ταγιάνι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει».
«Για ακόμη μία φορά ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται και θα διαψευσθεί», τονίζουν, για να σχολιάσουν: «Ας μείνει καλύτερα μέσα στη χώρα να υπονομεύει όσο θέλει τα εθνικά συμφέροντα μαζί με τους κ. Σαμαρά και Γεωργιάδη. Δε χρειάζεται να το κάνει και στο εξωτερικό».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνεχίζει να υιοθετεί τα Σκοπιανά επιχειρήματα ο Κοτζιάς: Η Ελλάδα αποδέχθηκε το 1977 τη «Μακεδονική γλώσσα»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης από Μόναχο: Χάσαμε τρία χρόνια – Χρειαζόμαστε σοβαρότερη κυβέρνηση
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φλαμπουράρης: «Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για τους αδύναμους»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Επίθεση σε πλοίο που σχετίζεται με το Ισραήλ στα Στενά του Ορμούζ (Βίντεο)
- Πάσχα: Σε εορταστικούς ρυθμούς η αγορά – Πού θα κινηθούν οι τιμές στα αμνοερίφια
- Τραγωδία στην Κόρινθο: Μπαλκόνι κατέρρευσε και σκότωσε γυναίκα – Τραυματίστηκαν τα παιδιά της
- Η Ρωσία επιτέθηκε κατά υποδομών της ουκρανικής Naftogaz στην Πολτάβα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.