ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας πυκνώνει τις παρεμβάσεις του και μάλιστα με βασικό πρόταγμα την οικονομία, 10 χρόνια μετά το απόλυτο χάος που ο ίδιος προκάλεσε, μας δίνει την ευκαιρία εκτός από την επέτειο να θυμηθούμε και τον υπαίτιο» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
«Σε κάθε περίπτωση, επειδή σήμερα έκανε εκτενή ανάλυση για τον αγώνα κατά της ακροδεξιάς, μάλλον ο Αλέξης Τσίπρας που συγκυβέρνησε μαζί της αποτελεί συνωνυμία με τον πρώην πρωθυπουργό» προσθέτει.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων για το πρόγραμμα παιδικών κατασκηνώσεων 2025
Περιφερειάρχης με σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων, μετά από ελέγχους της ΕΑΔ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στην Αράχωβα με το υβριδικό Hyundai Tucson
- Βασιλίας Φελίπε για τη σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: «Ένα ακόμη σκληρό πλήγμα» – Σοκαρισμένη η Λετίθια
- McLaren Trophy Europe: Φινάλε με βάθρο για τον Δημήτρη Παπαναστασίου
- Ρόκο Μπαζίλικο: Ποιος είναι ο κληρονόμος της Ray-Ban που απέρριψε προσφορά 3,5 δισ. ευρώ για το μερίδιό του στην Delfin
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.