ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Δεν μετανιώνω για την εγγύτητά μου με τον πρόεδρο Τραμπ στην αρχή της δεύτερης θητείας του. Υπερασπιζόμουν τα εθνικά μας συμφέροντα. Ήταν μια στάση που ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και εκτιμήθηκε από πολλές ευρωπαϊκές χώρες », δήλωσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι.
Μιλώντας στον δημοσιογράφο της Rai Μπρούνο Βέσπα για το τελευταίο, υπό έκδοση βιβλίο του, η Ιταλίδα πρωθυπουργός πρόσθεσε οτι η στάση της αυτή «συνέβαλε στο να μείνει ανοικτός ο ευρωατλαντικός διάλογος -και στις φάσεις μεγαλύτερης έλλειψης κατανόησης- όπως και στο να επανέλθει στην σωστή διάσταση εκείνος του ΝΑΤΟ».
«Είχα καλή σχέση και με τον Μπάιντεν αλλά δέχθηκα κριτικές και γι’ αυτό», τόνισε η Μελόνι. Με αναφορά, τέλος, στην δημοσιονομική κατάσταση της χώρας της, η επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης δήλωσε ότι ενώ σύμφωνα με το Ιταλικό Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής, Istat, η σχέση δημοσίου ελλείμματος-ΑΕΠ είναι της τάξης του 3,08%, «οι μεγαλύτεροι οίκοι αξιολόγησης και έγκυρα ινστιτούτα οικονομικών ερευνών πιστοποίησαν ότι η σχέση αυτή φέρεται να είναι ήδη χαμηλότερη του 3%.»
Διαβάστε επίσης:
Σερβία: Η «Φοιτητική Λίστα» ζητά παραιτήσεις και θωράκιση των δημόσιων αρχείων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χάρης Δούκας: Πότε προτείνει να ανοίξει το συγκρότημα στη Γκράβα
- Λαγκάρντ: Οι επίδεσμοι στο πρόσωπό μου ήταν από «μικρό καρκίνο του δέρματος», όχι από «κικ μποξ στην Ταϊλάνδη»
- «Χωριάτικο»: Τρεις από τους εφτά θα προφυλακισθούν – Σήμερα απολογείται ο Άγγελος Γιαννακόπουλος
- Ambrosia Capital: Νέες τιμές στόχοι για τις ελληνικές τράπεζες – Πρώτη επιλογή η Eurobank με περιθώριο ανόδου 34%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.