• Πολιτική

    Μαρίνα Πατούλη: Γιατί καταγγέλλει επιθέσεις και εκβιασμούς

    • NewsRoom


    Εκβιασμούς και πιέσεις καταγγέλλει η Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη ενόψει του β’ γύρου των εκλογών στο δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

    Η κ. Πατούλη ήταν υποψήφια δήμαρχος με τον συνδυασμό «Ενωμένοι για τη Λυκόβρυση – Πεύκη» και κατετάγη τρίτη. Ο συνδυασμός της προχώρησε σε ανακοίνωση όπου κατήγγειλε επιθέσεις σε βάρος υποψηφίων της.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    «Με επίκεντρο τις επιθέσεις που δέχεται ο Συνδυασμός «Ενωμένοι» ενόψει του β΄γύρου των εκλογών στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, προχωρά στην ακόλουθη δήλωση:

    «Με θλίψη αλλά και έκπληξη παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών στον Δήμο μας μετά τη δήλωση στήριξης της παράταξης «Ενωμένοι» στον υποψήφιο Δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη και τον Συνδυασμό «Δήμος Μπροστά +».

    Με πιέσεις, εκβιαστικά διλήμματα, ανηλεείς επιθέσεις σε υποψηφίους του Συνδυασμού «Ενωμένοι», προσβολές και ευθείες βολές στο πρόσωπο της επικεφαλής του Συνδυασμού, ψευδείς απαράδεκτες δηλώσεις στο διαδίκτυο επιχειρούν την αποδόμηση μας την ίδια ώρα που με κάθε αθέμιτο μέσο ζητούν τη στήριξή μας!

    Μέσα στον πανικό τους, όπως φαίνεται καθώς βλέπουν τα σχέδιά τους να ναυαγούν, έχουν χάσει κάθε ίχνος λογικής και πολιτικής αξιοπρέπειας, δημιουργώντας μια άνευ προηγουμένου πόλωση και διχασμό στον Δήμο μας

    Όσο οδεύουμε προς την Κυριακή γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρος ο ρόλος που ήλθαν να διαδραματίσουν στον Δήμο μας. Θα τους το επιτρέψουμε;»

    Προ δυο ημερών ο συνδυασμός είχε αναφέρει σε ανάρτηση του μεταξύ άλλων: «Καταδικάζουμε κομματικές τακτικές και προσχώματα που υπονομεύουν και χειραγωγούν τη λαϊκή ετυμηγορία και θέτουν σε κίνδυνο την αυτονομία και το αυτοδιοίκητο του Δήμου».

    Διαβάστε επίσης:

    Αυτοδιοικητικές εκλογές: Η μάχη του σταυρού για τους celebrities – Ποιοι θριάμβευσαν και ποιοι δεν τα κατάφεραν



    ΣΧΟΛΙΑ