ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σχοινάς από Θεσσαλονίκη: Επίσκεψη στη λαχαναγορά και επαφές με εμπόρους – «Είστε ο πρώτος ΥπΑΑΤ που μας επισκέπτεστε»
Την πρώτη του επίσκεψη στις Βρυξέλλες, από την ανάληψη των καθηκόντων του, πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μαργαρίτης Σχοινάς, σηματοδοτώντας την έναρξη κύκλου επαφών με τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα σε μια κρίσιμη περίοδο για τον πρωτογενή τομέα.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Υπουργός θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον Επίτροπο Γεωργίας και Τροφίμων, Christophe Hansen, τον επίτροπο Υγείας και Καλής Μεταχείρισης των Ζώων , Olivér Várhelyi, καθώς και με τον Επίτροπο Αλιείας και Ωκεανών, Κώστα Καδή. Παράλληλα, ο κ. Σχοινάς θα έχει συναντήσεις με Έλληνες ευρωβουλευτές ενώ την Τετάρτη (15 Απριλίου) θα απευθύνει ομιλία στο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών (Université Libre de Bruxelles) και θα συζητήσει με φοιτητές για το μέλλον της Ευρώπης.
Τον Υπουργό θα συνοδεύουν ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπύρος Πρωτοψάλτης, καθώς και ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής.
Διαβάστε επίσης
Ντόναλντ Τραμπ: «Μπορεί να περάσουμε από την Κούβα» αφού «τελειώσουμε» με το Ιράν
Τρεις σταθμοί – φωτιά για τον Μητσοτάκη: Πεδίο μάχης αναμένεται η Βουλή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΔΜΗΕ: Ενεργειακή σταθερότητα το Πάσχα παρά την υψηλή παραγωγή ΑΠΕ
- Ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες: Πιέζουν την ΕΕ για έκτακτα μέτρα λόγω πολέμου – Φόβοι για έλλειψη καυσίμων
- Ζαν-Νοέλ Μπαρό: Ο Πούτιν χάνει «τον Δούρειο Ίππο του στην EE» με την ήττα του Όρμπαν στην Ουγγαρία
- Χρηματιστήριο: Ανοδικά στις 2.275 μονάδες – Σημαντικά κέρδη +5% στις τράπεζες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.