Τα συγχαρητήριά του στον Χρήστο Στυλιανίδη για τα νέα του καθήκοντά εξέφρασε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ.
«Θερμά συγχαρητήρια στον φίλο μας Xρήστο Στυλιανίδη για το διορισμό του στην ελληνική κυβέρνηση. Είστε ένας αληθινός φίλος της Ευρώπης και έχετε την απόλυτη στήριξή μας» ανέφερε ο Μάνφρεντ Βέμπερ.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ανακοίνωσε την ηγεσία του νέου υπουργείου Πολιτικής Προστασίας.
Υπουργός ανέλαβε ο Χρήστος Στυλιανίδης και υφυπουργός ο Ευάγγελος Τουρνάς.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.