• Πολιτική

    Γιακουμάτος αποκλειστικά στο mononews: «Ποια είναι η κ. Μιράντα Ξαφά; Ουδεμία σχέση έχει με τη ΝΔ»

    • NewsRoom
    Γιακουμάτος

    Γ. Γιακουμάτος/ Βουλευτής της ΝΔ


    «Ποια είναι η κ. Μιράντα Ξαφά; Ουδεμία σχέση έχει με τη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε, μιλώντας αποκλειστικά στο mononews.gr, o βουλευτής της ΝΔ Γ. Γιακουμάτος, μετά τον σάλο που ξέσπασε ύστερα από δημοσίευμα που αναφερόταν σε ομιλία της κ. Ξαφά στο Λονδίνο.

    «Ό,τι λέει, το λέει από μόνη της και για την παρέα της», συμπλήρωσε ο κ. Γιακουμάτος.

    «Είναι τουλάχιστον υποκριτικό για μια κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός της οποίας όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση απειλούσε ξένους επενδυτές λέγοντας τους ότι “δεν θα αναγνωρίσει καμία σύμβαση τους με το ελληνικό κράτος”, να κατηγορεί σήμερα μια δήθεν σύμβουλο ότι υπονομεύει την ελληνική οικονομία», δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής Ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς.

    «Ο μοναδικός υπαίτιος για την άσχημη πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός με την αναξιοπιστία του και την ανευθυνότητά του. Η άσκηση της πολιτικής δεν γίνεται με αυταπάτες και λαϊκισμούς, τους οποίους μάλιστα πληρώνει ο ελληνικός λαός. Εκεί στην κυβέρνηση ας σοβαρευτούν και ας ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα της χώρας μας», πρόσθεσε.

    Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κ. Ξαφά, σε ομιλία της, φέρεται να ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι δεν θα κλείσει η αξιολόγηση και πως οι ελληνικές τράπεζες θα χρειαστούν ανακεφαλαιοποίηση στις αρχές του 2018.

    Η κ. Ξαφά, από την πλευρά της, όπως έγινε γνωστό, θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι έγινε ξαφνικά με την Μιράντα Ξαφά; Ποιοι την μισούν; Ποιοι την στηρίζουν;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Μιράντα Ξαφά



    ΣΧΟΛΙΑ