• Πολιτική

    Ελλάδα 2.0: Νέο αίτημα για πληρωμές 3,56 δισ. ευρώ υπέβαλε σήμερα η Ελλάδα απο το Ταμείο Ανάκαμψης

    • NewsRoom
    O αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης (2-Δ), ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος (2-Α), ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης (1-Δ) και ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης Νίκος Μαντζούφας (1-Α), παρουσιάζουν την πορεία υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» στη συνέντευξη Τύπου, με συντονιστή τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου (Κ), Αθήνα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές

    O αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης (2-Δ), ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος (2-Α), ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης (1-Δ) και ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης Νίκος Μαντζούφας (1-Α), παρουσιάζουν την πορεία υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» στη συνέντευξη Τύπου, με συντονιστή τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου (Κ), ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές


    Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου για την πορεία της υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

    Η Ελλάδα υποβάλλει σήμερα το δεύτερο αίτημα πληρωμών ύψους 3,56 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θόδωρος Σκυλακάκης.

    Τις ανακοινώσεις έκαναν ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, ο Υπουργός Επικρατείας, κ. Άκης Σκέρτσος, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης, κ. Θανάσης Κοντογεώργης και ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού του Ταμείου Ανάκαμψης, κ. Νίκος Μαντζούφας.

    Τη συνέντευξη Τύπου συντόνισε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Γιάννης Οικονόμου.

    Δείτε τη συνέντευξη Τύπου:

    Διαβάστε επίσης:

    Ελλάδα 2.0: Έργα ύψους €3,28 δισ. εντάχθηκαν στο Ταμείο Ανάκαμψης



    ΣΧΟΛΙΑ