• Πολιτική

    Λάρισα: Διαμαρτυρία έξω από το γραφείο του Κόκκαλη: «Προδίδεις της Μακεδονία»

    • NewsRoom


    Η απόφαση του βουλευτή Λάρισας Βασίλη Κόκκαλη να κρατήσει τη θέση του υφυπουργού Αγροτιής Ανάπτυξης  και να στηρίξει την κυβέρνηση, κόντρα στην επίσημη γραμμή του κόμματός του, έφερε έντονες αντιδράσεις σε πολίτες, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας έξω από το γραφεί του στη Λάρισα.

    Οι διαμαρτυρόμενοι, μέλη του «Μακεδονικού Συνδέσμου Ελληνιστικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς», συγκεντρώθηκαν έξω από το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού, ο οποίος πάντως βρίσκεται στην Κίνα. Παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά του βουλευτή που θα στηρίξει την κυβέρνηση Τσίπρα, χαρακτηρίζοντας τον «προδότη». Μάλιστα έκαναν λόγο για «κωλοτούμπα» του κ. Κόκκαλη ως προς το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών. «Δεν έγινες υπουργός για να προδώσεις την Μακεδονία και την χώρα», ανέφεραν χαρακτηριστικά στα συνθήματά τους.

    Οι διαδηλωτές έδωσαν νέο «ραντεβού» για διαμαρτυρία μεθαύριο Τετάρτη, στο ίδιο μέρος στις 8μ.μ..

    Να σημειωθεί ότι το γραφείο του κ. Κόκκαλη ήταν κλειστό, καθώς εκτός από τον ίδιο τον υφυπουργό που απουσιάζει δεν υπήρχε κανένας συνεργάτης του μέσα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τώρα το θυμήθηκε ο Καμμένος: Ο πατέρας της Κουντουρά έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμμένος: «Προδότες και αποστάτες» η Κουντουρά και ο Κόκκαλης, ο Τσίπρας δεν έπρεπε να τους δώσει καρέκλα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ