ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Oλοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με κύριο θέμα τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές από τις ανατολικές ακτές της Λιβύης προς την Κρήτη
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε ενημέρωση και αξιολόγηση των τελευταίων εξελίξεων στην περιοχή.
Σε ό,τι αφορά το Μεταναστευτικό, υπογραμμίστηκε η ανάγκη συνεργασίας των λιβυκών αρχών προκειμένου να μην παγιωθεί νέα μεταναστευτική οδός από την ανατολική Λιβύη προς την Κρήτη.
Τονίστηκε ακόμη η ευρωπαϊκή διάσταση του ζητήματος ενόψει των επικείμενων επισκέψεων στη Λιβύη τόσο του Υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη, όσο και του αρμοδίου Επιτρόπου της Ε.Ε. Magnus Brunner.
Συζητήθηκαν επίσης εξοπλιστικά θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Διαβάστε επίσης
Κεραμέως: Έσπασε το φράγμα του 8% η ανεργία στη χώρα μας τον Μάιο
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το dinner στο Κάπρι με τον Αντρέα Μποτσέλι και την Άννα Βίσση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Paramount: Πώς ο Ντέιβιντ Έλισον χρησιμοποίησε πολιτικές διασυνδέσεις και «βαθιές τσέπες» για να αγοράσει τη Warner Bros.
- ΗΠΑ: Πτώση της παραγωγής αργού στα 13,7 εκατ. βαρέλια – Χαμηλό εξαμήνου τον Δεκέμβριο
- ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας στις 4 Μαρτίου στην Αττική για τη δίκη της Χρυσής Αυγής
- Μερτς σε Τραμπ: Ζητά σαφήνεια για τους δασμούς ΕΕ–ΗΠΑ και σταθερότητα στο διατλαντικό εμπόριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.