ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε νέα χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε σήμερα ο 47χρονος πατέρας, ο οποίος βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, έπειτα από το τροχαίο με τους τρεις νεκρούς, που σημειώθηκε στις 3 Ιανουαρίου στην Κρήτη.
Η επέμβαση ήταν αναγκαία προκειμένου να αντιμετωπιστούν κάποια ορθοπεδικά τραύματα, σύμφωνα με το ekriti.gr, ενώ τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα τοποθετήσουν νάρθηκα στον αυχένα του, καθώς το κάταγμα που έχει υποστεί στο συγκεκριμένο σημείο, δεν αντιμετωπίζεται με χειρουργείο.
Η 15χρονη κόρη της οικογένειας, Χριστίνα, υποβλήθηκε χθες σε επέμβαση προκειμένου οι γιατροί να καυτηριάσουν ένα αγγείο και να σταματήσουν την αιμορραγία. Η ίδια έμαθε την τραγική αλήθεια μόλις πριν λίγες ώρες και από τότε δεν έχει σταματήσει να ζητάει τη μητέρα της και την αδελφή της και γι’αυτό το λόγο, ψυχολόγοι βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της.
Στο νοσοκομείο είναι η μία από τις δύο γιαγιάδες της οικογένειας για να βρίσκεται στο πλευρό της μικρής Χριστίνας.
Η 19χρονη Μαίρη και η 41χρονη μητέρα της που χάθηκαν από το φριχτό αυτό τροχαίο, θα κηδευτούν την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου στο δημοτικό κοιμητήριο της Ρόδου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ασθενής επιτέθηκε σε γιατρό στο Λαϊκό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο θρυλικός κιθαρίστας των Motörhead, Έντι Κλαρκ (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έβρος: Στον 49χρονο ψαρά ανήκει η σορός που εντοπίστηκε χθες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Ξεκάθαρο μήνυμα στη Λιβύη πως δεν αποδεχόμαστε ως Ευρώπη κανένα τέτοιο τετελεσμένο
- Da Paolino: Η εκπληκτική ιστορία του λεμονόκηπου που πήγαινε ο Νιάρχος – Εκεί που Γιάννης και Δήμητρα Κούστα θα βαφτίσουν το γιο τους
- Ελληνικό: Ρήτρες ως 5 εκατ. ευρώ θα πληρώσει η Lamda Development αν καθυστερήσει ο Riviera Tower
- Morgan Stanley και J.P. Morgan για Metlen: Η μεταφορά στο Λονδίνο δίνει ώθηση στη μετοχή
