• Πολιτική

    Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τον Κουφοντίνα – Πυροβόλησε στον αέρα ο φρουρός (video)

    Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

    Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής 10ου Τακτικού Συνεδρίου ΝΔ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΩΝ


    Επίθεση κουκουλοφόρων δέχθηκε στο γραφείο του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και  Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
    Ο κ. Βαρβιτσιώτης, μάλιστα, ανέβασε στo Twitter βίντεο που δείχνει την ομάδα 10 αγνώστων κάτω από το γραφείο του να διαδηλώνουν΄για τον Δημήτρη Κουφοντίνα.
    Ολα συνέβησαν γύρω στις 19: 20 το απόγευμα, όταν μία ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων, έφτασε έξω από το πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην οδό Γενναδίου. Οι μισοί ανέβηκαν στο γραφείο, γράφοντας το σύνθημα «Αλληλεγγύη» στον τοίχο, βρίζοντας και απειλώντας πως θα κάψουν το γραφείο, ενώ οι υπόλοιποι πέταξαν τρικάκια στον δρόμο.
    Οι κουκουλοφόροι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν μόνο αφού ο φρουρός του βουλευτή πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα. Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο κ. Βαρβιτσιώτης, κάποιοι έφυγαν και κάποιοι άλλοι εγκλωβίστηκαν στο γραφείο, με τον κ. Βαρβιτσιώτη να αναγκάζεται να τους ανοίξει την πόρτα για να φύγουν!
    Δείτε το βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο ίδιος ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης:



    ΣΧΟΛΙΑ