• Πολιτική

    «Κυβερνητικός αξιωματούχος» για Δημήτρη Καμμένο: «Εξαντλήθηκαν και οι τελευταίες εφεδρείες της διαπλοκής»!


    Καυστικός εμφανίστηκε «κυβερνητικός αξιωματούχος» αναφορικά με την στάση του Δημήτρη Καμμένου κατά την ψηφοφορία στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε κατά της κυβέρνησης η Νέα Δημοκρατία για την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.

    «Η εντεταλμένη από επιχειρηματικά συμφέροντα και προδιαγεγραμμένη αποχώρηση του Δημήτρη Καμμένου από την κυβερνητική πλειοψηφία, απλά επιβεβαιώνει ότι εξαντλήθηκαν και οι τελευταίες εφεδρείες της διαπλοκής», ανέφερε ο «κρατικός αξιωματούχος», σύμφωνα με το ΑΠΕ.

    Ο Δημήτρης Καμμένος αποφάσισε να καταψηφίσει την κυβέρνηση, λέγοντας ΝΑΙ στην πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ, παραμένοντας σταθερός στην θέση του για την συμφωνία που κατέληξε ο Νίκος Κοτζιάς και ο Αλέξης Τσίπρας. Αντίθετα, οι υπόλοιποι βουλευτές των ΑΝΕΛ, ακολουθώντας την γραμμή του Πάνου Καμμένου, αποφάσισαν να στηρίξουν την κυβέρνηση, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία.

    Κάνοντας την αποτίμηση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας στη Βουλή, ο «κυβερνητικός αξιωματούχος» σημείωσε:

    «Η κυβέρνηση επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη της εθνικής αντιπροσωπείας. Η επιχείρηση υπονόμευσης της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας κατέρρευσε μαζί με την αξιοπιστία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.»

    Σύμφωνα με τον ίδιο «ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες να διασύρει τόσο την παράταξή του στη διεθνή κοινή γνώμη όσο και την πολιτική του κληρονομιά στα μάτια των Ελλήνων πολιτών».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ – Υπέρ ψήφισε ο Δημήτρης Καμμένος, τέθηκε εκτός ΑΝΕΛ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρ. Σβίγκου για τη διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου: Αναμενόμενη η στάση του, μάλλον άργησε κιόλας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πάνος Καμμένος: Διαφωνώ, αλλά θα στηρίξω την κυβέρνηση, για να μην έρθει σε αυτή ο Σταύρος Θεοδωράκης



    ΣΧΟΛΙΑ