ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι εκλογές στη Βενεζουέλα, όπου ο Νικολάς Μαδούρο επανεξελέγη πρόεδρος της χώρας, δεν ανταποκρίθηκαν στα διεθνή πρότυπα, ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Ένωση, σημειώνοντας ότι θα εξετάσει την απάντησή της.
«Οι προεδρικές και τοπικές εκλογές διεξήχθησαν χωρίς μια εθνική συμφωνία για ένα εκλογικό χρονοδιάγραμμα και χωρίς την τήρηση των ελάχιστων διεθνών προδιαγραφών για μια αξιόπιστη διαδικασία», τόνισε η ΕΕ σε ανακοίνωσή της.
«Η ΕΕ και τα κράτη μέλη της θα εξετάσουν την υιοθέτηση ενδεδειγμένων μέτρων», ανέφερε το μπλοκ, χωρίς να δίνει λεπτομέρειες, αναφέρει το ΑΠΕ.
Αναφέρθηκε ωστόσο στην απόφαση που έλαβε τον Απρίλιο να επιβάλει κυρώσεις σε κάποιους ανώτατους αξιωματούχους της Βενεζουέλας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Villa Roc Fleuri: Η βίλα του «Τζέιμς Μποντ» πωλείται για 23,5 εκατ. ευρώ
- Νέους ενεργειακούς σχεδιασμούς στην Ευρώπη οδηγεί η Γερμανία: Τι αλλάζει
- Εθνική Τράπεζα: Υπέρβαση προσδοκιών και αναβαθμισμένοι στόχοι τιμών
- Χρίστος Δήμας στο mononews: Ο ΒΟΑΚ είναι ένα έργο που η γενιά μας θα περηφανεύεται γιατί θα το αφήσει παρακαταθήκη
