ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η μοναδική λύση είναι η Ελληνική Λύση», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος ψήφισε στο 637ο εκλογικό τμήμα, στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου- Κορδελιού.
«Επιμένω και επιμένουμε ότι όσοι μπουν στο παραβάν σήμερα πρέπει να σκεφτούν λογικά. Να σκεφτούν ένα λεπτό παραπάνω και να επιλέξουν το δρόμο της λύσεως των προβλημάτων της χώρας και του έθνους. Τους λέμε, λοιπόν, ότι η μοναδική λύση είναι η Ελληνική Λύση, διότι όλοι οι υπόλοιποι είναι το πρόβλημα. Άρα, λοιπόν, τους ζητάμε να σκεφτούν ένα λεπτό το μέλλον της Ελλάδας, το μέλλον της πατρίδος, το μέλλον το δικό τους και τότε, σίγουρα, θα ψηφίσουν Ελληνική Λύση», τόνισε ο κ. Βελόπουλος.
Διαβάστε επίσης:
Ψήφισε η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Νίκος Ανδρουλάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την κάλπη
Αλέξης Τσίπρας: Η πρώτη ανάρτηση μετά την κάλπη
──────────────────
Εκλογές 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διπλό σχέδιο άμυνας απέναντι στην ακρίβεια: Επιδότηση καυσίμων, φοροελαφρύνσεις και παρεμβάσεις στις τιμές ενόψει ΔΕΘ
- Ανοίγει ο δρόμος για μόνιμες προσλήψεις στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς
- Πάνω από 100.000 στρέμματα στις φλόγες – Η καταστροφική πυρκαγιά σε Βοιωτία και Αττική πλησιάζει τον χαρακτηρισμό «megafire»
- Δύο συλλήψεις για την φωτιά στη Βοιωτία που εξαπλώθηκε στο Πόρτο Γερμενό – Από σπινθήρες σε δίκτυο ανεμογεννητριών ξέσπασε η πυρκαγιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.