ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Διαφάνεια»: To Iνστιτούτο Τσίπρα παρουσίασε τον αντικαταστάτη της «Διαύγειας» – Πώς θα λειτουργεί, τα 7 παραδείγματα
Ανεδαφικές και επικίνδυνες θεωρεί τις προεκλογικές εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι αυτές θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέο μνημόνιο.
O πρωθυπουργός, σε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επόμενη ημέρα της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου, ενώ προανήγγειλε νέες μειώσεις φόρων την επόμενη τετραετία.
Ο κ. Μητσοτάκης στοχοποίησε ευθέως την Κουμουνδούρου και τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι αν οι εξαγγελίες του υλοποιηθούν «τότε η χώρα θα οδηγηθεί σε ένα τέταρτο μνημόνιο».
Παράλληλα κατηγόρησε την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της τροπολογίας που βάζει μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Προκαλεί, ωστόσο, εντύπωση η αρνητική στάση του ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται πως ο κ. Τσίπρας, τυφλωμένος από το παραταξιακό μίσος του, πιστεύει ότι κλείνοντας το μάτι στους φασίστες και στο περιθώριο θα βλάψει τη Νέα Δημοκρατία αλλά βλάπτει την ίδια τη Δημοκρατία. Γιατί και άλλοτε ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε με τη φωτιά».
Αναφορικά με τις προσεχείς εκλογές ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι «η κάλπη της 21ης Μαΐου θα καθορίσει τα πάντα. Θα είναι αυτή η οποία θα ορίσει ποιος θα κυβερνήσει και όσο πιο ισχυρό είναι το μήνυμά της τόσο πιο κοντά θα μας φέρει στη σιγουριά και στη πρόοδο. Σε εποχές αβεβαιότητας η χώρα χρειάζεται κάποιον που θα κρατάει σταθερά το τιμόνι. Ούτε “ραντεβού στα τυφλά” ούτε μια κυβέρνηση από “γάμο συμφέροντος”. «Και δεν πιστεύω λέξη από αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας ότι δε θα επιχειρήσει να φτιάξει κυβέρνηση των ηττημένων», τόνισε.
Μιλώντας για τα ελληνοτουρκικά τόνισε ότι στο Δικαστήριο της Χάγης με την Τουρκία θα πάμε μόνο για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο.
Σχολιάζοντας τον τρόπο επιλογής των υποψηφίων στις εκλογές ανέφερε ότι θα επαναξιολογηθεί το ζήτημα εκλογής των ευρωβουλευτών μετά τις εθνικές εκλογές, η επιλογή των υποψηφίων μας στις εκλογές έχει γίνει με μεγάλη προσοχή, ώστε να μην έχουμε φαινόμενα που μας προσβάλλουν όλους.
Διαβάστε ακόμη:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: Δικαίωση για τον Ανδρουλάκη η εισαγγελική πρόταση για τις υποκλοπές
- ΗΠΑ: Κυρώσεις σε 15 οντότητες και 14 πλοία που συνδέονται με το εμπόριο ιρανικού πετρελαίου
- Νίκος Δένδιας: Εγκάρδια συζήτηση για περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις με τον ΥΠΕΞ της Ινδίας
- Χρηματιστήριο: Νέα υψηλά για Άκτωρ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, CCHB, ΜΟΗ – Πώς γύρισαν την αγορά οι τράπεζες από τα χαμηλά ημέρας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.