• Πολιτική

    Κυριάκος Μητσοτάκης από Ασπρόπυργο: «Παρούσα» η κυβέρνηση στα θέματα της καθημερινότητας

    • NewsRoom
    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Στον Ασπρόπυργο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (2/3) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης όπου είχε συνομιλία με πολίτες σε καφέ της περιοχής στην πλατεία ρολογιού.

    Κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην περιοχή της Δυτικής Αττικής, ο πρωθυπουργός άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής, ενώ δεν έλειψαν και οι καθιερωμένες selfie με μικρούς και μεγάλους.

    Απευθυνόμενος στους πολίτες της περιοχής ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη σημασία της ψήφου που έλαβε η ΝΔ στη Δυτική Αττική καθιστώντας την πρώτη δύναμη. Υπογράμμισε δε ότι από την πρώτη στιγμή ανάληψης της εξουσίας εκ νέου σε απόλυτη συνεργασία με τον Νίκο Χαρδαλιά και με όλους τους δήμαρχος εκπονήθηκε ένα ολιστικό πρόγραμμα παρεμβάσεων για την Δυτική Αττική.

    Ο πρωθυπουργός στάθηκε στη βαρύτητα που έχουν για την περιοχή τα ζητήματα ασφαλείας και εγκληματικότητας τονίζοντας ότι έχουν γίνει βήματα για μεγαλύτερη παρουσία της αστυνομίας η οποία όπως είπε θα ενισχυθεί περαιτέρω.

    Αναφερόμενος στο θέμα της ακρίβειας ο πρωθυπουργός είπε στους παρευρισκόμενους πολίτες ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να διαπιστώνουν στο σουπερμάρκετ ότι η πολιτική της κυβέρνησης για μειώσεις τιμών έχει ήδη αρχίσει να φέρνει μετρήσιμα αποτελέσματα. Σημείωσε δε ότι ήδη στο βρεφικό γάλα με την παρέμβαση την οποία κάναμε βλέπουμε σημαντικές μειώσεις τιμών.

    Έκανε δε αναφορά στους λογαριασμούς του ρεύματος επισημαίνοντας ότι σήμερα έχουμε τιμές ρεύματος που προσεγγίζουν πια τις τιμές προ κρίσης.

    Τέλος διαβεβαίωσε τους πολίτες πως η κυβέρνηση θα είναι διαρκώς παρούσα με έλεγχο στην αγορά και με διορθωτικές παρεμβάσεις. Αυτό σημαίνει μια κυβέρνηση η οποία σκύβει πάνω στα προβλήματα της καθημερινότητας και δίνει πρακτικές λύσεις οι οποίες ανακουφίζουν τη ζωή των πολιτών κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τις πρώην εγκαταστάσεις της ελληνικής Χαλυβουργίας που θα εξελιχθεί σε κέντρο εμπορίου.

    Διαβάστε επίσης

    Χρυσός ξανά ο Μίλτος Τεντόγλου: Πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά από αγώνα-θρίλερ



    ΣΧΟΛΙΑ