ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία επικριτική ανάρτηση για τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, με αφορμή δηλώσεις του για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, έκανε στο twitter ο τομεάρχης άμυνας της ΝΔ Β. Κικίλιας.
Ειδικότερα, έγραψε τα εξής: «Καμμένος: Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται ΟΜΗΡΟΙ σε τουρκικές φυλακές. Τι λέει γι αυτό ο Τσίπρας; Ο Κοτζιάς; Πάλι δύο γραμμές, όπως στο Σκοπιανό; Σκέφτεται κανείς τις οικογένειες των παιδιών; Το φρόνημα του Στρατού μας; Σοβαρότης μηδέν…».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δυναμιτίζει το κλίμα ο Καμμένος: Έχουμε δυο Έλληνες ομήρους σε τουρκικές φυλακές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξης Τσίπρας: Η Τουρκία δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια με την Ελλάδα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Foreign Policy: Κράτηση ομήρων – Η νέα εξωτερική πολιτική της Τουρκίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- DoorDash: Super deal ύψους 3,9 δισ. δολ. για την εξαγορά της Deliveroo
- Επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Υπό κατάληψη 14χρόνια ήταν το κυλικείο – Mπούλνγκ και προειδοποιήσεις καταγγέλλει η γυναίκα που χτυπήθηκε (βίντεο)
- Titan America: Αυξημένα λειτουργικά και καθαρά κέρδη το πρώτο τρίμηνο για τη θυγατρική της Titan στις ΗΠΑ
- Μαρία Μενούνος: Πρέσβειρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής για το «Λος Άντζελες 2028»
