• Πολιτική

    Καυγάς Ασημακοπούλου – Παππά και βαρείς χαρακτηρισμοί για τις προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ στις ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές

    Παππάς

    Νίκος Παππάς, πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής


    Την έντονη αντίδραση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, προκάλεσε η επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, με αφορμή καταγγελίες εργαζομένων στις ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές.

    Η κα Ασημακοπούλου, αναφέρεται στην «τακτική που ακολουθεί η διοίκηση της εταιρείας η οποία έχει οδηγήσει στην πρόσληψη προσωπικού με διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ, την απαξίωση του τακτικού προσωπικού και την επιλογή στελεχών με βάση κομματικά κριτήρια, καθώς επίσης και τη γενικότερη κακοδιαχείριση του οργανισμού».

    Η βουλευτής της ΝΔ χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του κ. Παππά, τον οποίο κάλεσε να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες των εργαζομένων. Πιο συγκεκριμένα, η κα Ασημακοπούλου, αποκάλεσε «αποτυχημένο Υπουργό – Καναλάρχη» τον κ. Παππά, ο οποίος, όπως ανάφερε, «ως σύγχρονος Μαυρογυαλούρος, μετατρέπει την εταιρεία ΕΛΤΑ Ταχυμεταφορές σε προσωπικό παραμάγαζο προσλήψεων ημετέρων».

    michelle
    Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου

    Σε έντονους τόνους ήταν και η απάντηση του κ. Παππά προς τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας:

    «Οι ύβρεις και οι χαρακτηρισμοί δεν μπορούν να κρύψουν την απέχθεια της ΝΔ σε οποιαδήποτε επιλογή ενισχύει τη θέση των εργαζομένων. Η παράταξη της ύφεσης, των απολύσεων και της λεηλασίας του δημοσίου χρήματος δεν κάνει καν προσπάθεια να κρυφτεί.

    Όσο για την κυρία Ασημακοπούλου, κατεβαίνει ταχέως τις κλίμακες της σοβαρότητας και σπάει διαρκώς νέα ρεκόρ».

     



    ΣΧΟΛΙΑ