• Πολιτική

    Κασσελάκης: «Μαυροσκούφης» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Πότε θα πάει φαντάρος

    • NewsRoom
    Την άνοιξη θα ντυθεί φαντάρος ο Κασσελάκης

    Την άνοιξη θα ντυθεί φαντάρος ο Κασσελάκης


    Τον ερχόμενο Μάρτιο θα υπηρετήσεις τελικά στον στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά δεν θα πάει φαντάρος τους επόμενους μήνες, αλλά στις αρχές του 2024.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο Στέφανος Κασσελάκης τον Μάρτιο θα παρουσιαστεί στον Αυλώνα για να καταταγεί στην Β’ ΕΣΣΟ 2024. Θα υπηρετήσει ως «μαυροσκούφης» του Ιππικού Τεθωρακισμένων. Στο διάστημα των 20 ημερών και έως την ορκωμοσία του δεν δικαιούται αδείας. Δηλαδή θα παραμείνει περίπου 20 ημέρες στο στρατόπεδο. Δικαιούται όμως μιας ή το πολύ δύο επισκέψεων

    Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της αξ ιωματικής αντιπολίτευσης εμπίπτει στις περιπτώσεις των Ελλήνων που έχουν ζήσει έντεκα συνεχόμενα χρόνια στο εξωτερικό. Σε αυτήν την περίπτωση, αν ο πολίτης έχει συμπληρώσει το 45ο έτος της ηλικίας του, τότε απαλλάσσεται από την υποχρέωση στράτευσης.

    Εφόσον ο ίδιος είναι 35 ετών, δεν έχει συμπληρώσει το ηλικιακό όριο που προβλέπεται, το οποίο θα του επέτρεπε να πάρει απαλλαγή και έχει πλέον γυρίσει στην Ελλάδα, οπότε υποχρεούται να εκπληρώσει κανονικά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

    Διαβάστε επίσης:

    Ο Κασσελάκης… Μαυρογυαλούρος και οι… μούντζες που έρχονται
     

    Κασσελάκη… metamorphosis: Από τον Τάιλερ, τις βέρες, τη σκυλίτσα και το life style… σε σοβαρό πολιτικό αρχηγό
     

    Ο Κασσελάκης ζήτησε… καφέ «Αμερικάνο» από τον Μητσοτάκη
     



    ΣΧΟΛΙΑ