ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ζήτημα των Κύπριων αγνοούμενων αγγίζει σε νέα του ανάρτηση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ενώ συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος συνάντησε την γυναίκα «σύμβολο» της τραγωδίας του 1974, Χαρίτα Μάντολες.
“Οι Κύπριοι αγνοούμενοι είναι και Ευρωπαίοι αγνοούμενοι. Και η Ευρώπη δεν μπορεί να σιωπά.
Χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν ενωθεί -ούτε καν πάνω στο μνήμα- 50 χρόνια μετά.
Εμείς, θα αναδείξουμε το ανθρωπιστικό αυτό ζήτημα στο Ευρωκοινοβούλιο τις αμέσως επόμενες ημέρες. Η Ευρωπαϊκή Αριστερά θα σταθεί στο πλευρό του δίκαιου αγώνα χιλιάδων οικογενειών.
Αγαπητέ Νίκο:
Συγχαρητήρια για την εξαιρετική πρωτοβουλία σου να συναντήσεις τη Χαρίτα Μάντολες, τα λόγια της οποίας πρέπει να μας εμπνέουν όλους.
Θέσε και εσύ από τη μεριά σου το ζήτημα των αγνοουμένων στους ευρωσοσιαλιστές.
Να στηρίξουν όλες οι προοδευτικές δυνάμεις από κοινού τον αγώνα αυτών των οικογενειών, τον κοινό μας αγώνα. Και μαζί ευρωπαϊκή Αριστερά και ευρωσοσιαλιστές να ζητήσουμε από την Ευρώπη να πάρει ξεκάθαρη θέση”, σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης.
Οι Κύπριοι αγνοούμενοι είναι και Ευρωπαίοι αγνοούμενοι. Και η Ευρώπη δεν μπορεί να σιωπά.
Χιλιάδες οικογένειες δεν έχουν ενωθεί -ούτε καν πάνω στο μνήμα- 50 χρόνια μετά.
Εμείς, θα αναδείξουμε το ανθρωπιστικό αυτό ζήτημα στο Ευρωκοινοβούλιο τις αμέσως επόμενες ημέρες. Η…
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) July 21, 2024
Διαβάστε επίσης:
Η Τράπεζα Αττικής, ο Κασσελάκης και τα 4 (ύπουλα) σενάρια – Άρθρο παρέμβαση
Κασσελάκης: Ανάληψη πρωτοβουλιών σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τους αγνοούμενους της κυπριακής τραγωδίας
Κασσελάκης: «Η Ευρώπη οφείλει να πάρει θέση – Η Ουκρανία δεν είναι μακριά από την Κύπρο» (Βίντεο)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O «τρομερός τύπος» ΚΜ, τα σκουλαρίκια της Μπριζίτ, το κολιέ του Σαουδάραβα, φιλέτο καραβίδας στο Προεδρικό και η εντολή για Σκέρτσο
- Αμαλία Παυλίδου: Η Ελληνίδα που έστησε «βιομηχανία» εναλλακτικών θεραπειών με χιλιάδες πελάτες και εκατομμύρια κοινό
- Ανδρέας Μελάς: Στη Μελάς Μαρτίνος, ένας απατηλά απλός Weiss
- Ά. Γεωργιάδης – Ε. Αγαπηδάκη: «Κλειδωμένα» 3 προγράμματα «Προλαμβάνω» και μετά το Ταμείο Ανάκαμψης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.