• Πολιτική

    Κασσελάκης κατά Γιώργου Αυτιά: «Κύριε Μητσοτάκη, κάντε επιτέλους τον άνθρωπο υποψήφιο ευρωβουλευτή»

    • NewsRoom
    Στέφανος Κασσελάκης

    Στέφανος Κασσελάκης


    «Όταν ένας δημοσιογράφος φτάνει στο σημείο να διαστρεβλώνει την καταγγελία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υπάρχουν σημάδια αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, ως επιθυμία του για αποστρατιωτικοποίηση, τότε δεν παίζει μόνο με τους τηλεθεατές του. Παίζει με τα εθνικά μας θέματα».

    Αυτό αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει με απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, το οποίο αποτέλεσε την αφορμή για την παρέμβαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Κύριε Μητσοτάκη, κάντε επιτέλους τον άνθρωπο υποψήφιο ευρωβουλευτή. Σας παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο», σχολιάζει ο κ. Κασσελάκης για τον δημοσιογράφο.

    Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα, ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε επιτεθεί ξανά στον Γιώργο Αυτιά, ζητώντας ακόμα και την απομάκρυνσή του από τον ΣΚΑΙ, όταν ο τελευταίος, αναφερόμενος στην επικείμενη στρατιωτική θητεία του κ. Κασσελάκη, είχε αφήσει ένα υπονοούμενο με αφορμή την ύπαρξη γυμναστηρίου στο Κέντρο Νεοσύλλεκτων, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί ο κ. Κασσελάκης, προκειμένου να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία.

    «Στη Θήβα, δε, υπάρχει και γυμναστήριο για τους φαντάρους, τους νεοσύλλεκτους και πολύ καλά το έχουν κάνει, όπου εκεί να δούμε τι μέλλει γενέσθαι όταν πάει ο κ. Κασσελάκης» ανέφερε ο κ. Αυτιάς, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά σε ανάρτησή του πως «οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα».

    Διαβάστε επίσης

    Mητσοτάκης: H Ελλάδα παρουσιάζει τον τρίτο καλύτερο ρυθμό ανάπτυξης μεταξύ των 27

    Αποστολάκης: Να διερευνηθούν τα αίτια του ρήγματος στο ιστορικό αντιτορπιλικό «Βέλος»

    ΣΥΡΙΖΑ: Ώρα αποφάσεων για την ομάδα Αχτσιόγλου – Συνεδριάζουν σήμερα τα μέλη της τάσης



    ΣΧΟΛΙΑ