ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση και τόνισε ότι περιμένει πολιτικές απαντήσεις
Σκοτεινή υπόθεση χαρακτήρισε τις αποκαλύψεις του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Καραμανλής.
Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 δήλωσε ότι “τα γεγονότα είναι συντριπτικά. Δεν είμαστε ευτυχείς γι αυτές τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία”.
“Ζητάμε ο κ. Τσίπρας να δείξει μια γενναιότητα, να ξεχωρίσει τη θέση του από τον κ. Παππά. Να πάρει θέση” σημείωσε ο υπουργός και πρόσθεσε:
“Είναι δεδομένο ότι η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης η υπόθεση αλλά εγώ περιμένω πολιτικές απαντήσεις”.
Για το μετρό και τους τρεις νέους σταθμούς τόνισε ότι “το έργο αυτό έχει ξεκινήσει από το 2004 και μετά από πολλές καθυστερήσεις είχαμε τα εγκαίνια χθες. Αυτά τα έργα είναι συλλογικές προσπάθειες”.
Ο υπουργός σημείωσε ότι “το έργο αυτό έγινε σε μια επιβαρυμένη περιοχή. Περίπου 63.000 επιβάτες ημερησίως θα το χρησιμοποιούν, ενώ 11.000 λιγότερα ΙΧ θα κυκλοφορούν στους δρόμους. Βλέπουμε ότι τα μέσα σταθερής τροχιάς κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών”.
Έκανε γνωστό ότι άλλοι σταθμοί θα είναι έτοιμοι το 2022 και έτσι η επέκταση του μετρό στη γραμμή 3 των 7.500 χλμ θα είναι μία πραγματικότητα στο τέλος του 2022.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ομόλογα: Ράλι των αποδόσεων διεθνώς – Ο πόλεμος στο Ιράν φέρνει σενάρια αυξήσεων επιτοκίων
- Η ναυτιλία της Ιταλίας θρηνεί: Πέθανε ο ιταλός εφοπλιστής Σαλβατόρε Λάουρο σε ηλικία 75 ετών
- Ιράν: Το Ορμούζ είναι ανοιχτό σε όλα τα πλοία εκτός από πλοία που συνδέονται με «εχθρούς»
- Χρεοκόπησε η εταιρεία κρουαζιέρας Blue Dream
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.