Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: Ο Κουφοντίνας παραμένει καθοδηγητής για τις νέες γενιές τρομοκρατών

  • NewsRoom

Κυριάκος Μητσοτάκης


«Οι άδειες στον Κουφοντίνα, για τη Νέα Δημοκρατία και εμένα προσωπικά είναι αδιανόητες. Όχι μόνο γιατί δεν έχει δείξει την παραμικρή μεταμέλεια για τις εν ψυχρώ δολοφονίες του, αλλά και γιατί παραμένει ο ιδεολογικός καθοδηγητής μιας νέας γενιάς τρομοκρατών», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την έγκριση της νέας άδειας από τις φυλακές Κορυδαλλού του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ υπενθυμίζει ότι «η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με τον απαράδεκτο νόμο Παρασκευόπουλου επέτρεψε την αθρόα αποφυλάκιση σκληρών ποινικών, και άλλαξε ταυτόχρονα τη διάταξη για τις άδειες προς όφελος ακόμη και των τρομοκρατών».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επανέλαβε τη δέσμευσή του: «Μια από τις πρώτες αποφάσεις της επόμενης κυβέρνησης θα είναι η πλήρης κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά οφείλει να αμύνεται απέναντι σε όσους την υπονομεύουν. Η ανοχή απέναντί τους οφείλει και θα είναι μηδενική. Με σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας και των οικογενειών τους λέμε ΩΣ ΕΔΩ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μέλος του Ρουβίκωνα: Ελάτε να υποδεχθούμε τον «αγωνιστή πρότυπο» Κουφοντίνα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ντόρα Μπακογιάννη για την άδεια στον Κουφοντίνα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για την άδεια Κουφοντίνα: «Έχουμε κερδίσει»


ΣΧΟΛΙΑ