• Πολιτική

    Εισαγγελέας στο Πεδίο του Άρεως για την ανομία και τη στοχοποίηση της Μιμής Ντενίση

    Η Μιμή Ντενίση συμμετέχει στην δράση κατοίκων της περιοχής που πραγματοποιούν συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως , Κυριακή 11 Μαρτίου 2018. Οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Πάρκο , αφού έβαψαν το Green Park , επισκέφθηκαν το Πάρκο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας


    Ως ένα πάρκο ανομίας και παραβατικότητας, επικίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια και υγεία περιγράφουν το Πεδίον του Άρεως μέλη Κίνησης Πολιτών, στην αναφορά που κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Την αναφορά τους συνοδεύουν με την γνωστή αφίσα με τη φωτογραφία της ηθοποιού Μιμής Ντενίση και τη στοχοποίηση της από αναρχική ομάδα.

    Η παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ήταν άμεση. Ο κ.Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διερευνηθούν τα καταγγελλόμενα.

    Μεταξύ άλλων, η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσα στο πάρκο, το παρεμπόριο, η ανύπαρκτη καθαριότητα και η μη τήρηση των κανόνων υγιεινής, ενδεχόμενες ευθύνες της Περιφέρειας Αττικής για ενέργειες που όφειλε να κάνει και δεν έκανε ενώ θα διερευνηθεί κι αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες στοχοποίησης της ηθοποιού αλλά και του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Πατούλη, το όνομα του οποίου επίσης βρίσκεται στην επίμαχη αφίσα της αναρχικής ομάδας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επικήρυξαν με αφίσες τη Μιμή Ντενίση στο Πεδίον του Άρεως

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί η Μιμή Ντενίση έβαψε τους τοίχους του Green Park στο Πεδίο του Άρεως



    ΣΧΟΛΙΑ