• Πολιτική

    Γιατί η Μιμή Ντενίση έβαψε τους τοίχους του Green Park στο Πεδίο του Άρεως

    Η Μιμή Ντενίση συμμετέχει στην δράση κατοίκων της περιοχής που πραγματοποιούν συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως , Κυριακή 11 Μαρτίου 2018. Οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Πάρκο , αφού έβαψαν το Green Park , επισκέφθηκαν το Πάρκο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας


    Πρωτοβουλίες προκειμένου να αλλάξει η εικόνα εγκατάλειψης στο Πεδίο του Άρεως ζήτησαν οι πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν στο σημείο το πρωί της  Κυριακής, σε μια εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, αλλά και η ηθοποιός Μιμή Ντενίση.

    Οι κάτοικοι ανάρτησαν πανό στο Green Park, το οποίο ανέφερε «Φτάνει πια! Απαιτούμε: Πεδίο του Αρεως ελεύθερο, καθαρό, ασφαλές». Μάλιστα στη συνέχεια έβαψαν τους τοίχους του κτηρίου, με την Μιμή Ντενίση να βοηθά και αυτή στην πρωτότυπη διαμαρτυρία.

    Οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι το Πεδίο του Αρεως έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του, με συνέπεια να μετατραπεί σε κέντρο ανομίας και παραβατικότητας.

    Κάτοικοι της περιοχής πραγματοποιούν συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως , Κυριακή 11 Μαρτίου 2018. Οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Πάρκο , αφού έβαψαν το Green Park , επισκέφθηκαν το Πάρκο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

     

    «Η εγκληματική εγκατάλειψη του Πεδίου του Άρεως δικαιώνει την πάγια διεκδίκηση της ΚΕΔΕ για αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και πόρων προς την Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού, προκειμένου επιτέλους οι τοπικές κοινωνίες να αποφασίζουν οι ίδιες για το μέλλον του τόπου τους», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Πατούλης. «Δεν υπάρχει καμία ανοχή πλέον για την απαράδεκτη εικόνα του Πεδίου του Άρεως. Ένας από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου και χώρου αναψυχής όχι μόνον του Δήμου της Αθήνας αλλά και του Λεκανοπεδίου, έχει μετατραπεί σε κλειστό γκέτο παρανομίας και εγκληματικότητας. Η ευθύνη για αυτή την κατάσταση δεν είναι απρόσωπη. Αν η Περιφέρεια δεν μπορεί η δεν θέλει να ασκήσει τις αρμοδιότητες της και να αναλάβει τις ευθύνες της, ας επιστρέψει την αρμοδιότητα στο Δήμο, μαζί με τους απαραίτητους πόρους», πρόσθεσε.



    ΣΧΟΛΙΑ