• Πολιτική

    Επικήρυξαν με αφίσες τη Μιμή Ντενίση στο Πεδίον του Άρεως


    Μέσω αφίσας ομάδες που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο επικήρυξαν την ηθοποιό Μιμή Ντενίση στο Πεδίον του Άρεως, με αφορμή την πρωτοβουλία που ανέλαβαν πολίτες –και η ίδια – προκειμένου να αλλάξει η εικόνα στην περιοχή.

    Οι ομάδες τύπωσαν και κόλλησαν αφίσα στην οποία απεικονίζεται η ηθοποιός που συμμετείχε στην πρωτοβουλία της ομάδας «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως».

    Η Μίμη Ντενίση είχε βάψει λευκή την πρόσοψη του ερειπωμένου αναψυκτηρίου «Green Park». Στην ίδια αφίσα γίνεται επίσης αναφορά και στον Γιώργο Πατούλη, ως υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων.

    «Δεν είναι τίποτα περισσότερα από μια χούφτα οργισμένων ηλιθίων που αξιοποιεί τις σχέσεις της, τις μούρες της (όπως τη Μιμή και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές, Γιώργο Πατούλη) και μικροπολιτικές πρακτικές επιπέδου facebook για να διαφημίσει τις διαθέσεις της για ένα κομμάτι της μητρόπολης», αναφέρει χαρακτηριστικά στην αφίσα.

    Από την πλευρά της ομάδας των πολιτών από την «Πρωτοβουλία Κατοίκων Πεδίου του Άρεως» τονίζεται ότι «δεν πρόκειται να μπούμε σε διάλογο με καμία ομάδα που ουσιαστικά υπερασπίζεται τη λειτουργία ενός απάνθρωπου κυκλώματος πώλησης ναρκωτικών, το οποίο θησαυρίζει από την εξαθλίωση της ζωής νέων κοριτσιών και αγοριών, ακόμα και με τη σεξουαλική τους εκμετάλλευση».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιατί η Μιμή Ντενίση έβαψε τους τοίχους του Green Park στο Πεδίο του Άρεως

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή για τους ταξιδιώτες: Άστατος ο καιρός το τριήμερο!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΕΛΚΕΘΕ: Καθαρές οι ακτές της Αττικής μετά το ναυάγιο του Αγία Ζώνη 2



    ΣΧΟΛΙΑ