• First Top Stories

    Υπόθεση Πετσίτη: Στις 9 Μαΐου στην Βουλή η επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα

    • NewsRoom

    Μανώλης Πετσίτης


    Στις 9 Μαΐου θα εμφανιστεί ενώπιον της επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής η Άννα Ζαΐρη, επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος, για την υπόθεση Πετσίτη.

    Η κ. Ζαΐρη καλείται στην Βουλή έπειτα από αίτημα της ΝΔ, το οποίο έγινε δεκτό από την κυβέρνηση. Η κλήση της στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας έγινε γνωστή από την Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία είχε δηλώσει πως η κυβέρνηση συναινεί να προσέλθει στη Βουλή με την κ. Ζαΐρη, και ο υπάλληλος της Αρχής για το ξέπλυμα που απομακρύνθηκε από την υπόθεση Μανώλη Πατσίτη.

    Συγκεκριμένα η κ. Χριστοδουλοπούλου είχε δηλώσει: «Επειδή είναι προεκλογική περίοδος και υπάρχει μια απίστευτη νοσηρότητα στην πολιτική ζωή και επειδή δεν μπορεί να λέγονται αυτά τα πράγματα χωρίς να υπάρχουν απαντήσεις γιατί αρρωσταίνουν τις  συνειδήσεις των ανθρώπων που τα ακούνε και επειδή είτε είναι σκάνδαλο είτε συμψηφισμός σκανδάλων  πρέπει με απόλυτη διαφάνεια να διερευνηθούν όλα  εγώ συναινώ στο να έρθει η κ. Ζαΐρη  όπως και να έρθει και ο υπάλληλος που παραιτήθηκε και έφυγε από την υπηρεσία».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Υπόθεση Πετσίτη: Η ΝΔ καλεί για εξηγήσεις στη Βουλή την Πρόεδρο της Αρχής για το Βρώμικο Χρήμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραίτηση-βόμβα προϊστάμενου της Αρχής που ερευνούσε το σκάνδαλο Πετσίτη και Λαυρεντιάδη



    ΣΧΟΛΙΑ