ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την αποχή τους από τους πλειστηριασμούς αποφάσισαν να συνεχίσουν οι συμβολαιογράφοι της Θεσσαλονίκης, κατά τη γενική συνέλευση του σωματείου τους.
Σύμφωνα με την απόφαση, η αποχή των συμβολαιογράφων θα συνεχιστεί έως τις 28 Ιανουαρίου. Υπέρ της συνέχισης της αποχής ψήφισαν τα 175 από τα 220 μέλη.
Στο άκουσμα της απόφασης, μέλη των Συντονισμού Συλλογικοτήτων της Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς, που βρίσκονταν έξω από το κτίριο όπου πραγματοποιούνταν η συνέλευση, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επιδοκιμασίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πλειστηριασμοί: Γιατί ο Τσίπρας ψάχνει στηρίγματα στους τραπεζίτες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε πλειστηριασμό το AEL F.C. ARENA του Κώστα Πηλαδάκη για οφειλές 53 εκατ. ευρώ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών:«Δεν διεξάγονται πλειστηριασμοί α΄ κατοικίας»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Spring Marine (Αριστοτέλης Μυστακίδης): Αγόρασε ένα φορτηγό πλοίο και δύο τάνκερ – Διαχειρίζεται 29 πλοία
- Renault Captur με 1.400km αυτονομίας
- Τράπεζα Κύπρου: Έπεσε κάτω από 3% το ποσοστό της Eaton Vance Management
- Alpha Finance-AXIA για Helleniq Energy: Ισχυρό τρίμηνο, τιμή στόχος στα €9,50 και «παράθυρο» αναβάθμισης των εκτιμήσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.