• Πολιτική

    Υπέρ της πρότασης Δανέλλη για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, Ποταμιού ο Παπαδημούλης

    • NewsRoom
    Παπαδημούλης Eurogroup

    Δημήτρης Παπαδημούλης, αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ


    Υπέρ της πρότασης που κατέθεσε ο βουλευτής του Ποτάμιου, Σπύρος Δανέλλης περί προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ της “προοδευτικής αντιπολίτευσης” και του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις εκλογές, τάχθηκε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

    Μιλώντας στο Kontra, ο κ. Παπαδημούλης χαρακτήρισε “ενδιαφέρουσα” την πρόταση, η οποία πάντως έχει ήδη απορριφθεί από πηγές προσκείμενες στο Ποτάμι.

    Υπενθυμίζεται πως ο κ. Δανέλλης, μιλώντας στον ρ/σ News24/7, «υπάρχει χρόνος» ωστε να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση και συζήτησης των Α. Τσίπρα-Φ. Γεννηματά και Στ. Θεοδωράκη.Ο κ. Δανέλλης υποστήριξε πως μια τέτοια συνάντηση «θα ήταν και μια δοκιμασία πραγματισμού και ρεαλισμού για τον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ υποστήριξε πως «θα πρέπει οι πολιτικοί να πηγαίνουμε και κόντρα στο ρεύμα» είπε ο κ. Δανέλλης, «Θα είναι για το καλό της πατρίδας να αφήσει και η αντιπολίτευση την υποκρισία», ώστε να γίνει διάλογος με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να πείσει το κόμμα του να υποστηρίξει την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, ακόμα και στην περίπτωση που αυτή συνδεθεί με την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δανέλλης: Αυτή η βουλή μπορεί να δώσει «νέα κυβερνητική πλειοψηφία» – «Άδειασμα» από το Ποτάμι



    ΣΧΟΛΙΑ