ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη χρηματοδότηση 73 εκατ. ευρώ σε πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με στόχο την Έξυπνη Μεταποίηση, αναφέρθηκε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«Με σχέδιο η νέα Δράση “Έξυπνη Μεταποίηση” μπαίνει σε εφαρμογή προβλέποντας χρηματοδότηση 73 εκατ. ευρώ σε πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του μεταποιητικού και γενικότερα του βιομηχανικού κλάδου, με σκοπό τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου.
#Με_σχέδιο η νέα Δράση «Έξυπνη Μεταποίηση» μπαίνει σε εφαρμογή προβλέποντας χρηματοδότηση 73 εκατ. € σε πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις του μεταποιητικού και γενικότερα του βιομηχανικού κλάδου, με σκοπό τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους.@AdonisGeorgiadi @Skylakakis
— Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) August 5, 2022
Επικοινωνία Μπακογιάννη-Ιμάμογλου για το ελληνικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Allwyn Forward: Οι νέες 19 επιχειρήσεις στο oικοσύστημα της Allwyn, τα βραβεία 2026 και ο διάλογος για το ΑΙ
- O χαμός με Ανδρουλάκη, το αντί- πιερρακακικό «σύνδρομο», τα ιδιωτικά VIP τζετ στο Costa Navarino, τα γαλάζια δείπνα και το ελληνικό υπέρ-drone
- Πόσα επένδυσε στην Trastor η Πειραιώς – Το προφίλ των νέων μετόχων
- Ο Μονεμβασιώτης έφερε στον Ηρακλή το μεγαλύτερο προπονητικό στοίχημα της νέας Super League
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.