ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεν έχουν τέλος τα κρούσματα βίας στο Ζεφύρι. Ένα αγοράκι 3 ετών κινδύνευσε να χάσει το μάτι του, όταν Ρομά άνοιξαν πυρ εναντίον του πατέρα του, μέσα στο σπίτι τους, επειδή τους έκανε παρατήρηση. Θραύσμα από τα τζάμια των παραθύρων του σπιτιού τους, τραυμάτισε σοβαρά το μάτι του μικρού αγοριού και λίγο έλειψε να χάσει ολοκληρωτικά την όρασή του από το ένα μάτι. “Το παιδί μου, έχει τραυματιστεί σοβαρά. Πάω στο Ζεφύρι να πάρω και το άλλο μου παιδί, για να μην τραυματιστεί και αυτό σοβαρά”, είπε ο πατέρας του 3χρονου.
Η εγκληματικότητα εξακολουθεί να μαστίζει την περιοχή, υποστηρίζει μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πατέρας του μικρού Μάριου, που χάθηκε άδικα από αδέσποτη σφαίρα.
“Έχουν περάσει ήδη οχτώ μήνες και δεν βλέπω κάτι ουσιαστικό. Ο φονιάς του παιδιού κυκλοφορεί ακόμα έξω ελεύθερος. Γυρίζει έξω ελεύθερος κι ωραίος”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν τα πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Προειδοποίηση από τις ΗΠΑ στους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Μέση Ανατολή
- Μεντβέντεφ: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή, αν ο Τραμπ συνεχίσει την παράλογη πορεία του
- FT: Πώς το Ισραήλ παρακολουθούσε την Τεχεράνη και έφτασε στη δολοφονία Χαμενεϊ
- Τι θα κάνει ο «Κίμων» και οι «Οχιές» στην Κύπρο, ο Δένδιας στη Μεγαλόνησο και οι Βρετανοί στον κόσμο τους, τι θα γίνει με ανασχηματισμό

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.