• Πολιτική

    Η Παγώνη καλεί τον Τάιλερ να βοηθήσει στο ΕΣΥ και γίνεται… χαμός

    • NewsRoom
    Τάιλερ Μακμπέθ και Ματίνα Παγώνη

    Τάιλερ Μακμπέθ και Ματίνα Παγώνη


    Χαμός έγινε στα social media τις τελευταίες ώρες για την ανοικτή πρόσκληση της Ματίνας Παγώνη στον Τάιλερ Μακμπέθ να… βοηθήσει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η πρόσκληση στον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως με αποτέλεσμα η κ. Παγώνη να κάνει διευκρινιστική δήλωση.

    Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του ζεύγους στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός είπε για τον Τάιλερ:«να έρθει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) να μας βοηθήσει».

    Η κ. Παγώνη, μετά το σχολιασμό στο Twitter επανήλθε και μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπονοούσε κάτι με την πρόσκληση αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε «οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει, μπορεί».

    «Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός νοσηλευτής και είπε την άποψή του για τα θέματα των μονάδων. Οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει, μπορεί. Η υγεία δεν έχει κόμματα. Μπορεί να έρθει ως νοσηλευτής. Όταν μπορείς να προσφέρεις δεν έχει σημασία από ποια θέση θα προσφέρεις. Εάν έχει εμπειρία γιατί να μην το κάνει; Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε θέμα» εξήγησε η κ. Παγώνη.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την επίσκεψη με τον σύζυγό του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι «ο Τάιλερ το έχει πάρει προσωπικά» το θέμα του ΕΣΥ στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και σε κάποιες παρατηρήσεις του.

    «Οι παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες, δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον κ. Τάιλερ, έχω ακούσει ότι είναι ένας νοσηλευτής εκπαιδευμένος σε Mονάδες Εντατικής Θεραπείας και λέγεται ότι είναι ένας πολύ καλός νοσηλευτής. Εμείς λοιπόν στην Ελλάδα, έχουμε ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού και ιατρικού, γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να γίνονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού» είχε πει η κ. Παγώνη στις αρχικές της δηλώσεις.

    Δείτε ορισμένα Tweets:

     

    Διαβάστε επίσης:

     

    Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται και Κασσελάκης μιλά για τις βέρες του γάμου και τον Τάιλερ που θέλει να βοηθήσει το ΕΣ

     

    Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Αυτές είναι οι πανάκριβες βέρες τους – Πόσο κοστίζουν



    ΣΧΟΛΙΑ