ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο λιμάνι της Σκιάθου κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης προσέκρουσε το επιβατηγό Σύμη, χωρίς όμως να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός, αλλά ούτε θαλάσσια ρύπανση από την πρόσκρουση.
Το πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 66 επιβάτες με 30 άτομα πλήρωμα, υπέστη μικρό ρήγμα έκτασης περίπου 6 εκ. στην αριστερή πλευρά της πρύμνης πάνω από την ίσαλο γραμμή, με αποτέλεσμα να απαγορευθεί ο απόπλους του μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Xclusiv: Αύξηση ναύλων και μείωση των τιμών των μεταχειρισμένων πλοίων – Οι Έλληνες αγοράζουν το 20% των πλοίων από δεύτερο χέρι
- Τραμπ: Διαψεύδει τα σενάρια για Σύνοδο Κορυφής με τον Σι – Ανοιχτό το ενδεχόμενο επίσκεψης στην Κίνα
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Eλλακτωρ, ElvalHalcor, Ιntracom, Motor Oil
- Κίνα: Συρρίκνωση στα κέρδη των μεγαλύτερων βιομηχανιών για δεύτερο μήνα – Κατά 4,3% μειώθηκαν το Ιούνιο
