• Top Stories

    Στήνουν ΕΔΕ για πυροσβέστες μετά την τραγωδία στο Μάτι

    • NewsRoom


    Περίπου 10 Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις έχει ξεκινήσει το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Πυροσβεστικού Σώματος για πυροσβέστες σχετικά με τα όσα έχουν αναρτήσει στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, λίγο μετά την τραγωδία στο Μάτι, ζήτησε από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος να ερευνήσει όσα έγραψαν πυροσβέστες στα social media, καθώς είχαν γίνει αναφορές τόσο για σχόλια κατά του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου, όσο και κατά των κυβερνητικών στελεχών και των χειρισμών που έγιναν στις καταστροφικές φωτιές στο Μάτι.

    Μετά τον έλεγχο των καταγγελιών του υπουργείου, το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος διέταξε ΕΔΕ για περίπου 10 πυροσβέστες και όσα δημόσια έγραψαν.

    Σύμφωνα με συνδικαλιστές του Σώματος, πρώτη φορά γίνονται ΕΔΕ για αναρτήσεις πυροσβεστών οι οποίοι καταφέρθηκαν κατά της κυβέρνησης, ενώ σχολίασαν στην εφημερίδα πως αντί το Αρχηγείο να προσπαθεί να επιλύσει τα χρόνια και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες, ασχολείται με σχόλια στα social media.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Observer: Οργισμένοι οι Έλληνες πυροσβέστες με τα χιλιάδες μικρά λάθη της κυβέρνησης που οδήγησαν στην τραγωδία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυροσβέστες κατά Τόσκα: Θα τον κρίνει η ελληνική κοινωνία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΕΔΕ για τον φρουρό της ιρανικής πρεσβείας



    ΣΧΟΛΙΑ