ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Χαλκιδική για μία θερινή απόδραση από τις πολιτικές του υποχρεώσεις βρίσκεται από σήμερα, Σαββατο και για διήμερη απόδραση, ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ.
Όπως μετέδωσε το Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μαζί με τις συζύγους τους θα διανυκτερεύσουν σε κάμπινγκ στην Κασσάνδρα, από όπου αναμένεται να αποχωρήσουν αύριο αργά το μεσημέρι.
Η επίσκεψη θα είναι αυστηρά ιδιωτική, χωρίς να έχουν προγραμματιστεί επαφές πολιτικής φύσης. Η είσοδος του κομβόι στη χώρα μας έγινε μέσω του τελωνείου των Ευζώνων, συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποινική δίωξη κατά μέλους του Ρουβίκωνα που απείλησε να κάψει τον ΣΚΑΪ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φωτιά σε στρατόπεδο στη Σάμο που προορίζεται για κέντρο υποδοχής
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σώος βρέθηκε 19χρονος στη θάλασσα – Είχε αποκοιμηθεί πάνω στο στρώμα!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Politico: Το “Polexit” αποτελεί πλέον πραγματική απειλή, προειδοποιεί ο Πρωθυπουργός της Πολωνίας, Τουσκ
- Daily Mail: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ μεταφέρθηκε για χειρουργείο στη Μόσχα, επικαλούμενη κουβεϊτιανά ΜΜΕ
- Νετανιάχου: Χλευάζει ψευδείς ειδήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρουν ότι είναι νεκρός
- Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Τα αποθέματα πετρελαίου έκτακτης ανάγκης «σύντομα θα αρχίσουν να ρέουν»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.