• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Εκτέλεση στη Βούλα: Ποιος είναι ο 46χρονος επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε – Η καλλονή σύζυγός του και το αμαρτωλό παρελθόν

    • NewsRoom


    Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της εκτέλεσης του 46χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γ.Μ., λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ, έξω από το πολυτελές σπίτι του στη Βούλα. Ο επιχειρηματίας ήταν σύζυγος του γνωστού μοντέλου από την Ουκρανία, Β.Κ, η οποία συμμετέχει φέτος σε πολύ γνωστό ριάλιτι μόδας. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

    Πώς έγινε η μαφιόζικη εκτέλεση

    Το θύμα βγήκε από το σπίτι του στην οδό Τροίας και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του προκειμένου να πάει στα εγκαίνια της νέας του επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Όμως, η μοίρα του επιφύλασσε ένα τραγικό φινάλε. Ο εκτελεστής του πλησίασε το αυτοκίνητο από τη δεξιά πλευρά, αυτή του συνοδηγού, πυροβολώντας τέσσερις φορές τον «Αυστραλό», όπως ήταν το παρατσούκλι του επιχειρηματία.

    Ραντεβού με το παρελθόν

    Η εν ψυχρώ δολοφονία του 46χρονου προκαλεί ερωτηματικά στους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς πιστεύεται η λύση του μυστηρίου βρίσκεται στο σκοτεινό παρελθόν του άνδρα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών το 2005, να του έχουν «χρεώσει» περίεργες απόπειρες δολοφονίας το 2009 αλλά και συμμετοχή σε θερμά επεισόδια που έλαβαν χώρα σε Αυστραλία, Αγγλία και Μύκονο. Ενδεικτικά, το 2010 η Daily Telegraph είχε κάνει εκτενές ρεπορτάζ ένα επεισόδιο στα VIP τραπέζια ενός πολύ γνωστού club στη Μύκονο όπου σε event του dj Eric Morillo ο «Αυστραλός» και ένας παλιός συνέταιρος του πιάστηκαν στα χέρια.

    Η χλιδάτη ζωή και ο γάμος-υπερπαραγωγή

    Ο 46χρονος και η σύζυγός του ήταν ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια στα πηγαδάκια της showbiz. Εκείνος λάτρης της πολυτέλειας και της Μυκόνου και εκείνη πανέμορφη, με μακριά ξανθιά μαλλιά. Γεννημένη από πατέρα Έλληνα και μητέρα Ουκρανή, η Β.Κ ασχολήθηκε από μικρή με τη μόδα, κατακτώντας τίτλους σε καλλιστεία και διεθνείς διαγωνισμούς όπως Miss παγκόσμιος τουρισμός 2003 και Miss Top Model International 2003. Μάλιστα, η μοίρα της έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι, καθώς τη στιγμή που δολοφόνησαν το σύζυγό της εκείνη συμμετείχε σε επίδειξη μόδας, μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παίκτρια ριάλιτι μόδας η σύζυγος του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στη Βούλα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο μαφιόζικο χτύπημα: Εκτέλεσαν Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία μέσα στο αυτοκίνητό του στη Βούλα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαφιόζικη επίθεση στον Πειραιά – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα



    ΣΧΟΛΙΑ