• Ελλάδα

    Νέα Δημοκρατία: Τι δουλειά έχει ο Τζανακόπουλος στον Άρειο Πάγο;

    • NewsRoom
    Τζανακόπουλος

    Δημήτρης Τζανακόπουλος


    Την άμεση αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν δημοσιεύματα σε διαδικτυακά μέσα, σύμφωνα με τα οποία, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μετέβη στο γραφείο της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη για να ενημερώσει σχετικά με την έρευνες για την υπόθεση του σκανδάλου Νovartis.

    Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, αρμόδιος τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας με ανάρτησή του στο Twitter αναρωτήθηκε:

    «Αληθεύει ότι αυτή την ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συσκέπτεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου; Αν ναι, τι δουλειά έχει εκεί;;;».

    Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες αξιωματούχοι της κυβέρνησης, όπως οι υπουργοί Πάνος Καμμένος και Παύλος Πολάκης, καθώς και δημοσιεύματα στον φιλοκυβερνητικό Τύπο κάνουν λόγο για επικείμενες διώξεις που θα ασκηθούν από τη Δικαιοσύνη κατά πολιτικών προηγούμενων κυβερνήσεων, που δεν κατονομάζονται, έπειτα από καταθέσεις που έδωσαν στις ΗΠΑ «προστατευόμενοι» μάρτυρες για δωροδοκίες από την εν λόγω φαρμακευτική εταιρία.

    Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο του κ. Τζανακόπουλου, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου τον ενημέρωσε ότι η δικογραφία διαβιβάζεται στον Υπουργό Δικαιοσύνης για τις απαραίτητες ενέργειες.

    Επίσης, ο Υπουργός ενημερώθηκε για τις εξελίξεις σε σχέση με την κατάσταση στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την έρευνα τα ξημερώματα του Σαββάτου και τις ενέργειες της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φίλης για Σκοπιανό: «Υπάρχει σλαβομακεδονική γλώσσα!»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράνια Σβίγκου: «Απογοήτευση για τον Μίκη Θεοδωράκη, δεν περιμέναμε αναφορές για Αριστερόστροφο φασισμό»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Διονύσης Τσακνής καταγγέλλει σκάνδαλο σε «Δημόσιο Οργανισμό»: «Αυτό δεν είναι ήθος Αριστερό»



    ΣΧΟΛΙΑ