ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χατζηδάκης: Τρεις πρωτοβουλίες για το κυκλοφοριακό – Ανακοινώσεις για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Αττική τον Ιούλιο
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και το βράδυ στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, προβλέπει η ΕΜΥ για σήμερα, Κυριακή των Βαΐων.
Στην υπόλοιπη χώρα θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, ενώ ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και νοτιά.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:
Αττική
καιρός: λίγες νεφώσεις.
άνεμοι: αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια και ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 και τοπικά στα δυτικά 7 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
καιρός: παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από τις απογευματινές ώρες.
άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα δυτικοί με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
καιρός: παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Λίγα χιόνια στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Από τις μεσημβρινές ώρες και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.
θερμοκρασία: από 4 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
καιρός: παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο βόρειο ιόνιο, την ήπειρο και τη δυτική στέρεα. Βελτίωση το βράδυ. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου.
άνεμοι: δυτικοί 4 με 6 μποφόρ
θερμοκρασία: από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Θεσσαλία τις μεσημβρινές ώρες.
άνεμοι: αρχικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 7 και τοπικά στον κορινθιακό 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.
θερμοκρασία: από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: γενικά αίθριος.
άνεμοι: νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη έως 24 βαθμούς.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες στα βόρεια από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες.
άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά στα βόρεια 8 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.
θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σάκης Αρναούτογλου: Βροχερός ο καιρός το Πάσχα – Αναλυτική πρόγνωση (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης από τον αρχαιολογικό χώρο της Περβόλας: Εδώ συναντώνται οι πολιτισμοί που διαμόρφωσαν διαχρονικά τη Ρόδο
- Αίγιο: Ο 65χρονος Ιταλός προφυλακίστηκε μετά την απολογία του για το διπλό φονικό
- Βασίλης Κικίλιας: «Η ναυτιλία φέρνει επενδύσεις, δουλειές και προοπτική για την ελληνική οικογένεια»
- Απάντηση Δούκα κατά ΥΠΕΣ: Ο ίδιος ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι οι πολεοδομίες μεταφέρονται στο κτηματολόγιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.