ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στοπ στην προσπάθεια επιτήδειων να ρίξουν στην αγορά ένα φορτίο με όστρακα υπολειπομένων διαστάσεων, που ήταν ακατάλληλα για κατανάλωση. Η μεταφορά του παράνομου φορτίου γινόταν μέσα στη νύχτα σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης.
Εκεί οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου εντόπισαν να κινείται ύποπτα ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και έκαναν σήμα στον 36χρονο οδηγό του να σταματήσει για έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε 63 σάκους με όστρακα των ειδών «αχιβάδα» και «κυδώνι» συνολικού βάρους ενός τόνου και 49 κιλών, που οι διαστάσεις τους ήταν πολύ μικρότερες του επιτρεπόμενου.
Ο 36χρονος οδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό του και η ποσότητα των οστράκων, που εξετάστηκαν από αρμόδιους κτηνιάτρους οι οποίοι έδωσαν εντολή να καταστραφούν ως επικίνδυνα για την υγεία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν χειροβομβίδες σε διαμέρισμα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στάση εργασίας σε προαστιακό και τρένα την Πέμπτη 10 Μαΐου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αττική: Δεσμεύτηκαν πάνω από 2 τόνοι ακατάλληλων φρούτων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άννα Αγγελικούση (Pantheon Tankers Management): Παραγγελία 2+2 VLCC στο ναυπηγείο Henkli
- Γιώργος Αλεξανδράτος (Ναυτικό Επιμελητήριο): Το «μαζί» δεν είναι σύνθημα — είναι καθημερινή στάση ευθύνης
- Στο ΣτΕ προσφεύγει ο Δήμος Φυλής για τη νέα επέκταση του ΧΥΤΑ
- Βαγγέλης Μαρινάκης: Η Capital Ship παρέλαβε το νεότευκτο M/T Aristotelis II
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.